Jordemoderkonsultation

Jordemoderkonsultation

Indeholder samtale, og emnet afhænger at dine ønsker og behov og hvor langt du er i graviditeten.
Det vil altid blive målt blodtryk, undersøgt urin, lavet udvendig undersøgelse med fosterskøn og lyttet hjertelyd.

pris 650 kr.

 

book din tidJordemoderkonsulation dækket af Danmark Sygeforsikring

 

Hvordan foregår en Jordemoderkonsultation?

Ved en af vores konsultationer har du, mulighed for at tage din partner, ven eller veninde med. Eller du kan vælge at tage konsultationen alene. Det første besøg hos jordemoderen, foregår typisk i 13.-18. uge, og vare omtrent 30 minutter. Ved det første besøg, omhandler størstedelen af konsultationen en samtale, til tider bliver du undersøgt ved første jordemoderkonsultation. Men ofte sker det først ved de efterfølgende besøg.

I vores klinik vil du ved første besøg blive introduceret til de muligheder der er foran dig, dette inkludere blandt andet standard scanninger, samt fødselsforberedelse og forældreforberedelse. Derudover vil der også blive gennemgået spisevaner, vitaminer, tilskud, træning, alkohol og rygning.

Oplever du eventuelle komplikationer i din graviditet, eller har du eller dit barn en sygdom der skal kontrolleres? Så vil du automatisk blive tilbudt et kontrolforløb af en af vores jordemoder. Har du brug for at kontakte os i forhold til en konsultation i vores klinik? Så kan du med fordel kontakte os her!