Om vores Jordemoderklinik

Hvem er vi?

Karen Kjølby Braskov

Jeg hedder Karen Kjølby Braskov og er jordemoder og indehaver af Klinik Braskov.

Jeg har arbejdet med graviditet, fødsel og barsel siden 1998 og har i al den tid brændt og arbejdet for den gode og nære kontakt med den gravide og parret, både i graviditeten, under fødslen og i barselsperioden.

Jeg har arbejdet både på store fødesteder i Danmark; Odense Universitetshospital og
Aarhus Universitetshospital, men også mindre, Regionshospitalet Silkeborg og Regionshospitalet Herning, og har derigennem en bred vifte af erfaring.
Jeg har en lang årrække arbejdet på både fødegang, med jordemoderkonsultationer, fødselsforberedelse, indlagte gravide samt barselskvinder. Desuden har jeg arbejdet ½ år i Norge på Bergens fødeklinik.

Siden 2008 har det dog primært handlet om ultralydsscanning af gravide og siden 2011 udelukkende scanning af gravide.

Ronja Snitkjær Meier

Jeg hedder Ronja og er jordemoder. Jeg har været jordemoder i siden 2014, og har arbejdet på Horsens sygehus, hvor jeg havde konsultationer, fødselsforberedelse, fødegangsvagter og barselsambulatorievagter.

Ligeledes har jeg arbejdet i Signes Scanningsklinik i Århus.

I kan møde mig i klinikken, hvor jeg giver gravidmassage, akupunktur og babymassage.

Jeg holder meget af jordemoderfaget og alle dets facetter. Jeg elsker at arbejde med de gravide kvinder og de forandringer der sker både i krop og sind under en graviditet.

Som gravid gennemgår kroppen mange forandringer. Gennem mit arbejde med gravide ved jeg hvor vigtigt det er at kunne give kroppen ro og afspænding. Massagen kan give den gravide krop velvære og komme i balance. Massage og akupunktur kan forebygge almindelige graviditetsgener, ømhed og spændinger.

Babymassagen er en fantastisk måde at være nærværende med dit barn. Det giver både barnet og dig som forældre, velvære, ro og sundhed.

 

-Både Ronja og Karen er deltidsansat på Odense Universitetshospital, Ronja på graviditet- og barselsafsnit, og Karen i afsnittet for ultralyd af gravide, og resten af tiden er vi i klinikken.

Værdierne for vores Jordemoderklinik

Det er altid det vigtigste at vi finder hinanden, først og fremmest, og dernæst at yde en høj faglig standard. Til glæde for dig og jer og barnet i maven. (livmoderen) Har du brug for at kontakte os? Så klik her!